SSI Science of Diving Specialty

320,00SSI Science of Diving erikoiskurssilla käydään perusteellisesti läpi kaikki sukelluksen osa-alueet: fysiikka, fysiologia, dekompressioteoria, vedenalainen ympäristö ja sukellusvarusteet. Kurssilla saat hyvän käsityksen vedenalaisesta maailmasta ja sen vaikutuksesta ihmiskehoon.

Saat tarvittavat tiedot sukelluskouluttajan ammattiuran aloittamiseen. Ansaitset SSI Science of Diving Specialty -sertifikaatin, jota edellytetään SSI Professional -kursseilla sekä joillekin Extended Range -tekniikkasukelluskursseilla.

Suoritettuasi Science of Diving -kurssin olet puolivälissä SSI Divemaster -luokitusta. Kun suoritat tämän kurssin lisäksi SSI Dive Guide -koulutuksen, valmistut SSI Divemasteriksi. Aloita opiskelu jo tänään.

SSI Science of Diving -kurssin suositeltu kesto on 8-12 tuntia. Kurssille ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Kurssista on hyötyä vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin sukeltajalle.

Tämä koulutus on mahdollista suorittaa etänä. Koulutustilaisuudet voidaan järjestää verkossa. 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: SSI - Scuba Schools International, Sukellusammattilaiseksi - SSI PRO, Sukelluskurssit verkossa
Powered by Powered by