DIVETIME BLOGI

Juuri tämän repun valitsi arvovaltainen raati suurella huolellisuudella Tarrapaidan hämmästyttävän laajasta valikoimasta. Malli oli heti selvillä, seuraavalle vuosikymmenelle voi astua vain Roll Top -mallinen reppu selässä. Roll Top -reppu on moderni, tarpeidesi mukaan laajeneva, kiinni rullattava reppu.

Stressi on yksi tavallisimmista sukellusonnettomuuksiin ja pelastustilanteisiin johtavista syistä. Voit kehittyä varmemmaksi sukeltajaksi ja nauttia harrastuksestasi enemmän oppimalla tunnistamaan, käsittelemään ja ehkäisemään stressitilanteita.

SSI Diver Stress and Rescue -kurssilla hankit tietoa, taitoa ja kokemusta, jotka auttavat sinua...

SSI Divemaster voi työskennellä sukelluskeskuksissa ja liveaboardeilla sekä johtaa sertifioitujen sukeltajien ryhmiä. Divemaster voi pätevöityä Training specialistiksi SSI Egology Specialty ohjelmiin sekä avustaa kouluttajaa SSI virkistyssukelluskursseilla. SSI Divemaster on tiedoiltaan ja taidoiltaan kokenut sukeltaja, joka toimii roolimallina...

Vesi on kirkasta, näkyvyys useita kymmeniä metrejä. Korallit ovat eläviä ja värikkäitä, kalaelämä erittäin monipuolista. Legandaarisia hylkyjä.

Kesäkuussa matkustimme Jyväskylän Sukeltajien kanssa Saarenmaalle sukeltamaan hylkeiden kanssa.

Alueen geologinen erikoisuus ovat Cenotet, Mayan kielellä "pyhä kaivo". Cenote on maan romahduksen aiheuttama, veteen johtava aukko, joita on Jukatanin niemimaalla noin 3000 kpl . Cenoteista pääsee maan alla oleviin vedenalaisiin luolastoihin. Luolia tutkittu ja kartoitettu tuhansia kilometrejä ja edelleen on paljon tutkimatta. Luolastot ovat...