Dopper

Pullon vetoisuus on 0,45 l ja hinta 16 €
Pullon vetoisuus on 0,45 l ja hinta 16 €

Otimme Dopperin After Dive -tuotevalikoimaamme, koska olemme sen käytössä huomanneet ylivomaisen käytännölliseksi juomapulloksi.

Dopper on niitä harvoja luotettavia juomapulloja, jonka voi heittää huoletta laukkuun, se ei vuoda. 

Me halusimme liittää logomme dopper-pulloon, koska jaamme sen ajatusmaailman.


Dopper on BPA-vapaata muovia. Dopper -pullo on hygieninen, koska se on helppo pitää puhtaana. Pullon saa kokonaan auki ja voi pestä helposti tiskiharjalla. Dopper -pullon voi pestä myös astianpesukoneessa, max 65 asteessa.   

Juomapullo kuuluu oikeutetusti After Dive -valikoimaan. Sukelluspäivän aikana kehon nestetasapainosta huolehtiminen on erityisen tärkeää, sillä se vähentää sukeltajantaudin riskiä.


Dopperin missio

on elää maailmassa, jossa ihmiset ovat tietoisia ympäristöstä jossa elämme, jossa kertakäyttömuovin määrää vähennetään ja jossa kaikilla, lähellä ja kaukana on puhdasta vettä juotavaksi.

Miten?

Dopper lisää ihmisten tietoisuutta kertakäyttömuovin vaikutuksista ja innostaa ihmisiä muutokseen.

Sanoista tekoihin, Dopperin liikevaihdosta 5 % käytetään hyväntekeväisyyteen, puhtaan veden projektehin.

Dopper-pullot valmistetaan Hollannissa Cradle to Cradle -periaatteen mukaisesti, ja niiden hiilijalanjälki on nolla.

Käyttämällä Dopper juomapulloa kertakäyttöjuomapullon sijaan, vähennämme muovijätettä huomattavasti. Dopper-pulloon saa varaosia, sen käyttöikä on noin 10 vuotta.

Idea Dopperista syntyi 2009 valtamerten muovijätteestä kertovasta dokumentista. Dopper on kestävän kehityksen juomapullo hanavedelle. Tuote syntyi vuonna 2010, ja se on saavuttanut vuosien varrella paljon menestystä sekä tuotteena, että yrityksenä. Vuonna 2013 Dopper palkittiin Red Dot -kunniamaininnalla ja jo 2014 Dopper saavutti B Corporation-sertifioinnin. Dopper on ensimmäinen Cradle to Cradle -seritioitu juomapullo.


Miljoona merilintua ja 100 000 merinisäkästä kuolee joka vuosi muovijätteiden takia.

Jos nykyinen tahti jatkuu, merissämme on vuonna 2050 enemmän muovia kuin kalaa, ennusti Davosin talousfoorumissa julkaistu Ellen MacArthur Foundationin raportti. Säätiön mukaan meriin kulkeutuu vuosittain ainakin kahdeksan miljoonaa tonnia muovijätettä.

Muoviroska sitoo myrkyllisiä kemikaaleja. Muovista liukenee muovin pehmentimiä ja palonestoaineita merivesiin. Pieneksi silpuksi merissä jauhautuva muovi eli mikromuovi päätyy lopulta ravintoketjuun, jossa se rikastuu ja voi päätyä kalojen kautta ihmiseen.

Me sukeltajat haluamme toimia sen eteen, että yhtään lajia ei  enää katoaisi ja koralliriutat säilyisivät värikkäinä ja elävinä. Meillä on maapallolla runsas, mutta rajallinen määrä vettä, uutta ei tule mistään. Haluamme, että se yksi ja ainoa vesi, joka meillä maapallolla on, pysyisi puhtaana.