Malediivien Liveaboard

18.11.2019

Haluaisitko sukeltaa haiden ja mantojen kanssa?

Best of Maldives - sukellusmatkalla se onnistuu!

Lähtö 24.1.2020

Tällä sukellusmatkalla koemme erittäin monipuolisen kattauksen parhaita elämyksiä, mitä meren alainen maailma tarjoaa. Sukellamme haiden ja mantojen kanssa sekä nautimme riuttamuodostelmien ja värikkäiden riuttakalojen ja makroeläinten katsomisesta. Vierailemme puhdistusasemilla, joissa pääsemme lähelle paholaisrauskuja niitä häiritsemättä.

Reitti kiertää pohjoisen ja eteläisen Malen, Vaavu-atollin, pohjoisen ja eteläisen Ari-atollin sekä Rasdhoo-atollin. Yksi matkan tunnetuimmista sukelluskohteista on Maaya Thila -pinaakkeli, jonka halkaisija on noin 30 metriä ja se on tunnettu runsaista kalaparvista ja runsaista haihavainnoista. Malediiveilla näkyvyys on parhaimmillaan tammi-helmikuussa.

Koe Malediivien parhaat sukelluskohteet yhdellä reissulla

Tämä matka sopii kaikille

Tälle sukellusmatkalle voit osallistua, vaikka peruskurssin jälkeen ei vielä olisi sukelluksia paljoa kertynytkään. Vähemmän sukeltaneet sukeltavat yhdessä sukellusoppaan kanssa. Tarvittaessa ehdit käydä vielä vielä ennen matkaa altaalla kertaamassa taitoja. Sukellustaidot ja kokemus kehittyvät paljon sukellussafarilla, jossa tehdään 3 - 4 sukellusta päivässä. Pidempään sukeltaneet voivat tehdä luokitustensa mukaan syvempiä sukelluksia.

Hanki tästä pukinkonttiin kaikkien aikojen ikimuistoisin joululahja =)

Yhdessä koettu elämys muistetaan. Matkalle voi lähteä mukaan myös ystävä tai perheenjäsen, joka ei harrasta sukeltamista. Matkalle voi lähteä yksin, tällä matkalla on tarjolla mies- ja naispaikkoja. Omaa sukellusparia ei tarvitse olla mukana, sillä sukellusseuraa löytyy varmasti.

Tällä matkalla on haitakuu. Näemme 100 % varmasti haita ja mantoja!

Aluksena Emperor Voyager

Aluksenamme matkalla toimiva Emperor Voyager on moderni ja tilava liveaboard-alus. Alus on 30 metriä pitkä ja siinä on tilaa 20 matkustajalle kymmenessä kahden hengen hytissä, joissa on oman kylpyhuoneen lisäksi ilmastointi ja tuuletin. Pääkannelta löytyy iso ulkoilmaruokailupöytä, kulmabaari sekä oleskelutila. Rentoutua voi myös sisätiloissa olevien pöytien ympärillä.

Yläkannella viihtyvyyttä matkaan tuovat kotiteatteri sekä mukava sohvaryhmä. Lisäksi ulkona on VIP-lounge sohvineen ja lepotuoleineen, joissa voit rentoutua ja katsella merinäköalaa kylmän juoman kera. Aurinkokannelta löydät parhaan paikan ottaa aurinkoa ja nauttia vaikka päiväunista kansituolissa tai riippumatossa.

Veneellä on kolme sukeltavaa opasta, joten sukellukset tapahtuvat pienryhmissä.

Matkaohjelma

1. PÄIVÄ - LENNOT MALEEN

Lennot Suomesta yön yli Malediiveille Maleen.

2. PÄIVÄ - SAAPUMINEN JA MAJOITTUMINEN VENEELLE

Saapuminen Malen kentälle ja kuljetus veneelle Emperor Voyager, jossa majoittuminen kahden hengen hyteissä. Mahdollinen testisukellus.

3. PÄIVÄ - NORTH MALE -ATOLLI

Kolme sukellusta North Male -atollilla. Kauniita pinaakkeleita. Ennen sukelluksia briefing, jossa käydään läpi sukellusolosuhteet. Merenkäynti voi vaikuttaa sukeltamiseen ja reittiin.

4. PÄIVÄ - SOUTH MALE -ATOLLI

Kolmesta neljään sukellusta South Male -atollilla. Harmaariuttahai ja kotkarauskut ovat tyypillisiä näissä kohteissa. Hylkysukellus on myös mahdollinen. Merenkäynti voi vaikuttaa sukeltamiseen ja reittiin.

5. PÄIVÄ - VAAVU -ATOLLI

Neljä sukellusta Vaavu -atollilla. Kauniita kanavia ja pehmeää korallia. Vauhdikas yösukellus viiksihaiden kanssa. Merenkäynti voi vaikuttaa sukeltamiseen ja reittiin.

6. PÄIVÄ - SOUTH ARI -ATOLLI

Neljä sukellusta South Ari -atollilla. Valashaita ja kaunita pinaakkeleita. Merenkäynti voi vaikuttaa sukeltamiseen ja reittiin.

7. PÄIVÄ - NORTH ARI -ATOLLI

Neljä sukellusta North Ari -atollilla. Harmaariuttahaita ja useita paholaisrauskujen puhdistusasemia. Maaya Thilan yösukellus. Merenkäynti voi vaikuttaa sukeltamiseen ja reittiin.

8. PÄIVÄ - RASDHOO -ATOLLI

Kaksi sukellusta Rasdhoo -atollilla. Vasara- ja harmaariuttahaita, isoja kalaparvia. Iltapäivällä paluu matka Malen satamaan. Merenkäynti voi vaikuttaa sukeltamiseen ja reittiin.

9. PÄIVÄ - LENNOT MALE-HELSINKI

07:00 siirtyminen lentokentälle ja paluulennot Suomeen.

Kannattaa varata matka nyt!

Matkan hinta on 2470 €

Lisämaksusta yläkannen hytti 120 € per henkilö.

Matkan hintaan sisältyy

 • Lennot Turkish Airlinesillä
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Jaettu kahden hengen hytti
 • Täysihoito
 • Alkoholittomat juomat
 • 3-4 venesukellusta päivässä kuutena päivänä, viimeisenä päivänä vain 2 sukellusta
 • Ilmainen Nitrox
 • Sukellusoppaan palvelut
 • Säiliöt ja painovyöt
 • Viranomaismaksut ja yöpymisveron

Matkan hinta ei sisällä

 • Matkavakuutusta eikä sukellusvakuutusta
 • Viisumeita
 • Matkaohjelmassa mainitsemattomia aterioita
 • Alkoholi
 • Henkilökohtaisia kuluja
 • Toimistokulut 10 € henkilö
 • Varustevuokria

Matkalla mahdollista suorittaa Deep Diving, Nitrox- ja Yösukelluskurssi.

Matkanjohtajana mukana Suomesta saakka kokenut matkanjärjestäjä ja sukelluskouluttaja Jussi Sila, Private Dive. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Mandala Travels.

Parasta tällä matkalla:

- Suuret kalat, hait ja mantat

- Hyvä näkyvyys ja lämmin merivesi

- Sekä tietysti hyvä matkaseura

Katso video:

Paikkoja on rajallinen määrä. Kysy lisätietoja matkasta ja varaa paikkasi pian:

jussi@mandalatravel.fi p. 0500 817 357.