Elämyksellinen lahjakortti

Suosituimmat lahjakorttimme: 

Sukelluskokeilu  60 €

Sukelluskokeilu on erittäin suosittu elämyslahja. Sukelluskokeilu on myöskin elämys, joka muistetaan. Sukelluskokeilu hyväksi luetaan kokeilijan jatkaessa peruskurssillemme puolen vuoden sisään. Sukelluskokeilu järjestetään Jyväskylän Aalto Alvarissa. Lue lisää sukelluskokeilusta.

Sukelluksen peruskurssi 

SSI OPEN WATER DIVER
OWD

SSI Open Water Diver -luokituksella pääsee mukaan sukellusretkille kautta maailman. Tämä sijoitus on voimassa loppuelämän. Sukelluskursseja alkaa joustavin aikatauluin koko kevään ajan Jyväskylässä. 

SSI OWD -kurssit alkaen 450 €. Lue lisää sukelluksen peruskursseista.

Suunnitteilla sukelluskurssi ulkomailla?

Suosittu vaihtoehto on suorittaa OWD -kurssista teoriat ja allasharjoitukset Jyväskylässä ja avovesiharjoitukset lomakohteessa. Ehdit nähdä enemmän, kun lomamatkasta ei tarvitse käyttää aikaa teorian opiskeluun. Ikään kuin olisi jo toinen jalka lomalla, kun aloitat kurssin kiireettömästi kotimaassa. 

Snorklauskurssi  -  Skin Diver 

Tulevasta etelänlomakohteesta saat enemmän irti ja turvallisemmin snorklauskurssin opeilla. Snorklauskurssi 50 €.

Lahjakortti kaverille, joka jo sukeltaa

Aina voi tulla paremmaksi ja turvallisemmaksi sukeltajaksi kouluttautumalla lisää. Omat luotettaavat varusteet tuovat sukellukselle mukavuutta ja turvallisuutta. Voit ostaa lahjakortin määritellylle jatkokurssille tai voit hankkia avoimen lahjakortin.

Lahjakortin ostaa myös tietyllä summalla. Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin vapaavalintaisesti kursseihin, varustehankintoihin tai varusteiden huoltoon.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden.

Tilaa lahjakortti näin

Tilaa lahjakortti puhelimitse 040 711 49 57 tai sähköpostitse: koulutus@divetime.fi
Saat lahjakortin sekä laskun sähköpostiisi.

Voit myös noutaa lahjakortin ja maksaa sen kortilla tai käteisellä käymällä osoitteessa Sysmäläntie 2 A 6, Jyväskylä, Keljo. Olemme paikalla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15.30 - 17.00 tai sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

sukelluslahjakortti, elämyslahjakortti, joululahja, viimehetken joululahja, sukelluskurssi lahjaksi, sukelluskokeilulahjakortti, sukelluskokeilu, aalto alvari, Jyväskylä